2010. január 26., kedd

40 :)

Eljött ez a nap is, megértem! (Jó, még van kb 5 órám, hogy "megszülessek", de ez már az én napom, sok társammal együtt, akik szintén ma ünneplik a születésnapjukat! :-) )
Kíváncsi vagyok az elkövetkező 10 évemre, amikor 4-gyel kezdődnek az éveim számai, remélem ez még nem lesz a Vég! ;) Ha jól sejtem, akkor erre az időszakra mondják azt a nőknél, hogy a legszebb női korszak, majd meglátjuk!
Emlékszem, a 35-től depressziós lettem, nagyon magam alá kerültem, aztán a hajamnál fogva kirángattam magam belőle, azóta az a módszerem, hogy túlvállalom magam, túlpörgök, hogy ne magammal foglalkozzak, illetve magammal, de ne a korommal. A mai nap kivétel, most erre lélekben nagyon felkészültem, most csak szépnek szeretném látni a világot! :D

Z. Zsuzsa!
Tudom, hogy olvasni szoktál, mivel szoktál nekem itt írni, szóval itt ragadom meg az alkalmat, és itt kívánok neked is nagyon-nagyon Boldog születésnapot! :D Legyen nagyon szép ez a napod, és az elkövetkező jó pár éved minden napja! Puszi! :D :D

ui: ahogy nézem a bejegyzésem címét elérzékenyülök, khm, ez már az öregedés jele! :D :D

6 megjegyzés:

Zsuzsa írta...

Szia Zsuzsikám! Megelőztél a köszöntésben! Jókívánságomat az én naplómban olvashatod/hallgathatod! Isten áldjon meg gazdagon! Millió puszi, Zs.

judit.6 írta...

Isten éltessen. :) :) :)
Szép kerek szám, majd még a dupláján is itt köszöntünk. :)
Nagyon boldog szülinapot!!!

Kryx írta...

Van az Alma együttesnek egy száma, aminek ez a refrénje: Szuper a hangulatom, tom,tom,tom, ma van a szülinapom,pom,pom! :)
Engem mindig felvidít, ezt küldöm neked is és ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!!!

latinka írta...

Boldog szülinapot,Zsuzsa! Hidd el,túl lehet élni a negyvenet is,csak innen egy kicsit jobban érzi az ember,hogy öregszik... Húú,de gonosz vagyok:))

Zsuzsa írta...

Köszönöm szépen a köszöntéseket. :D
Zsuzsa!
Meghallgattam, nagyon szeretem ezt a dalocskát! :D Köszi!
Judit!
Úgy legyen, hogy a duplájánál is blogozzak még, és tudjak írni, lássam a képernyőt! :D
Kryx-Kriszti!
Pontosan ezt a dalocskát rakta be Zsuzsa a blogjára, ezt hallgattam meg az előbb vagy kétszer! :D
Latinka-Magdi!
Nem vagy gonosz, csak az igazat írtad! :D

N. Adri írta...

Kicsit megkésve, bár még a mai napba belefér, kívánok Neked itt is boldog szülinapot! Irigylem azt a nyugalmat és optimizmust, amivel viseled. Én ha az idei 30. szülinapomra, ami majd decemberben lesz, gondolok, már tiszta letargikus leszek tőle! :-)