2011. május 1., vasárnap

Rég voltam errefelé

Hát igen, valahogy nem erősségem mostanában a blogozás, nem írok, nem olvasok blogot. :(
Ennek elég nyomós oka van.
A szakdolgozat írás az összes szabadidőmet leköti, meg még volt 3 főiskolai vizsgám, amit el kellett intéznem. A vizsgák letudva, a szakdolgozattal most szenvedek, szó szerint, mivel én tudok szerkeszteni, mégis a WORD most okosabb nálam, de remélem tegnap este végre megmutattam neki, hogy kivel szórakozzon. ;) Még egy-két táblázat vár rám, meg az Összefoglalás átfogalmazása, meg az Irodalomjegyzék finomítása, és reményeim szerint éjjel megy a konzulensemnek az anyag. Holnap a rendelőben senkinek nem ajánlom, hogy kekeckedjen velem, amíg nem kapok választ a tanárnőtől, mert aki rosszul szól hozzám holnap, vagy csak csúnyán néz rám, annak vége lesz, mint a botnak. ;) Pénteken már ízelítőt kapott szegény családom ebből, pedig ők még nem is bántottak, csak egyszerűen kiakadtam a WORD nevezetű baromságra.
Remélem, most már nem kell variálnom a dolgozaton (ez üzenet lenne a konzulensemnek, de nem hiszem, hogy blogomat olvasná :D :D :D ), és szerdán legkésőbb kinyomtathatom, és péntek reggel irány Gyöngyös, nagyon-nagyon remélem, mivel péntek a határidő a leadásnak, illetve 1 hetet lehet halasztani, de az plusz 6 ezer forintomba kerülne, de azt nagyon nem szeretném!!!!
Ezután villámgyorsan kreálnom kell még 2 beadandó dolgozatot, mert június 6-ig jó lenne, ha azt is aláírnák, és akkor június 20-ai héten államvizsgázhatnék. Az egyik beadandó félig készen van, ha hétfőn elfogadja a konzulens a szakdogát, akkor lehet, hogy még a Falusi turizmus dolgozat másik felét is gyorsan összerakom, és az is megy le pénteken a Fősulira. :)

Nincsenek megjegyzések: