2011. június 11., szombat

Végre....

Végre vége ennek a tanévnek... hurrá. Megértem, hogy nem kell idegeskednem nagykorú, elsőszülött gyermekem tanulmánya miatt. Azért még van hátra egy kemény évünk, az utolsó középiskolai év... remélem legalábbis.
Elmondhatom most már, miután az elektronikus naplókat megnéztem, hogy mindhárom gyermekem felsőbb osztályba léphet. A legkisebbnél és középsőmnél ez nem volt kérdés, és ha jól belegondolok, akkor nagyomnál sem, de az biztos, hogy nála eléggé rongyossá beszéltem a számat. Meg is jegyezte május elején, hogy visszavehetnék, mert már kezdek idegesítő lenni ebben a témában, de ezek szerint ha idegesítő is voltam, meg lett az eredménye, és momentán ez a lényeg számomra. ;)
Középsőm hozta a formáját, nem is kicsit, nagyon szépen teljesített ismét, 4,42-as átlagot produkált, 10. osztályban. Egy hármasa sincs, meg is "dorgáltam" ezért, hogy még erre sem képes, persze csak viccesen, mert bár nem szereti, ha dicsérik, azért büszke vagyok rá nagyon!

Egyelőre most csak életjelként jelentkeztem, mert én meg elvileg épp ppt-t készítek a szakdolgozatomhoz. A szakdolgozatomat leadtam még május elején, annak az egyik bírálati jegyét már megkaptam, egy szép kerek ötös formájában. Még a másik bírálati jegyre várok, aminek legkésőbb szerdáig meg kell érkeznie az indexembe. Csütörtökön (16-án) megyek Gyöngyösre próba védésre, és tájékoztatás meghallgatására, utána 21-én megyek már csak, akkor már élesben fog menni a dolog. Van még 10 napom az államvizsgára készülésre, mindezt munka mellett, de úgy szép az élet, ha zajlik! :D :D

2 megjegyzés:

Palkó írta...

Örülök, hogy ez az tanév vége ilyen pozitív mérleggel zárult. Most már csak néhány nap, és kipurcanhatsz :) Addig meg vég sok erőt neked!!!

Névtelen írta...

Gratulálok! Már csak pár nap, és Te is pihenhetsz:)