2010. március 21., vasárnap

Nem unatkozom! :D

Úgy döntöttem, mivel sok-sok dolgot kéne egyszerre, és lehetőleg tegnapra megcsinálnom, így minden nap, mindenből, vagy legalábbis amiből csak lehet, kicsikéket csinálgatok! Így mindenki elégedett lesz, hogy azért haladok én, csak szép lassan, mint a csiga. ;)
Hoztam 3 képet, hogy azért legyen egy kis kézimunka is az oldalamon, ne csak panaszkodás a kamaszkorú fiaimra, mert azért a héten is volt egy kis galiba, most a középső hozta a formáját, de szerencsére most ismét nyugi van. :D

Szóval, kézimunka. :D
Az első kép az egy rr lesz, ki hitte volna.... azt mondtam, hogy soha többé rr, illetve azért így kategórikusan nem jelentettem ki, de így gondoltam, aztán összejött egy csapat, ahol nekem nagyon szimpatikus emberkék jöttek össze, és már csak én hiányoztam közéjük, szóval beléptem, remélem most nem lesz olyan galiba, mint szokott, sokat változtam ám... ;) :P
Igaz, fűszernövényes rr-ként indult, de nekem ez a kép már meg van, illetve az üvegház még hiányzik belőle, de mire ez az rr a végére ér, én is megcsinálom azt! :D Én most egy cipőssel szálltam be, az egyik KM-ben volt a minta, azt hiszem a januáriban, és nagyon megtetszett, és a lányok is beleegyeztek, hogy szívesen csinálnak belőle egy-egy cipőcskét. Most a szélével vagyok elfoglalva, nagyon lassan haladok, de ha március végéig nem leszek vele kész, akkor elindul így, aztán ha hazajön befejezem az utolsó cipőcskével együtt. 16-os rusztikus Aidára hímezek!


És van egy fizetős meló is, amire már rég vár a tulajdonosa, szóval most ezt is elkezdem, és ahogy tudom, beosztottam, hogy a héten jobban haladtam, jövő héten kevésbé fogok, aztán megint jobban, és így tovább! Nem nehéz a minta, remélem haladós is lesz!

Itt tartok:


Ilyen lesz:

2010. március 17., szerda

Játék + vizsga eredmény! :D

Judit játékra hívott a 100. bejegyzése megünneplése alkalmából. Én most csak beteszem a játékfelhívást, jelenleg erre van csak időm, most megyek szépen tanulni az április vizsgáimra. :-D

A szombati vizsgám egyébként ötös lett! Így kell ezt kezdeni, ez volt az első vizsgám a 3. ciklusban!

2010. március 13., szombat

Kamaszkor, édes kamaszkor. :(

És ismét a kamaszkorral vívtam a héten a harcomat. :(
Igaza lesz Potika barátosnémnak, most pár évig tuti fejfájást okoznak majd a gyerekeim, aztán jövök én a banya-korral, és a végén már várni fogom, hogy mikor lesz végre nyugtom, nyugalom.
Hétfőn a nagyfiam hozta a formáját, fél napi sírógörcs lett az eredménye részemről, aztán másnap muszáj volt bekapnom egy Xanax-ot, na ezt csak félig tartom jónak. Jó volt, mert lenyugodtam, totálisan, viszont rá 2 napra olyan klasz gyomorgörcsöt kaptam, ki tudja mitől. Bár megfigyeltem, hogy amikor ilyenre vetemedek, hogy gyógyszert veszek be, akkor utána pár nap múlva a gyomrom is beint és jelez. Szóval gyorsan utána néztem, hogy mit lehetne bevenni, ami nem nyugtató GYÓGYSZER, de hatásos. A gyógyszertárban kaptam gyógynövényes bigyót, egyelőre még originál, de ami késik nem múlik... ;)
Kedden a fülbevalómat hagytam el majdnem, amit a férjemtől kaptam névnapomra, na itt hisztérikus sírás tört rám, arra gondoltam, hogy addig nem megyek dolgozni, amíg meg nem találom. Szerencsére az utolsó pillanatban, hogy le ne késsem a buszomat, megtaláltam az előtérben a fél fülbevalót, így megnyugodhattam.
Szerdán ketteske fiam alakított, de akkor még hatott a Xanax, és nem kaptam idegrohamot, csak elmagyaráztam, hogy miért nem oké, amit ő kitalált. Persze volt morgás, meg pattogás, de lepergett rólam.
Pénteken meg nem mentem eszperantóra, mondván készülni kéne a mai vizsgámra. No, meg ahogy én azt elképzeltem. Hazajöttem munka után, és eldőltem, és aludtam du 2-2,5 órát, tanulás nuku, viszont kis pihenés volt, nagyon jól esett. Persze ennek az lett a böjtje, hogy este nem tudtam elaludni, és borzasztó rossz éjszakám volt.
Reggel egy csoporttársammal találkoztam, jött Pestről, szerencsére Gödöllőn át, így társultam, és lementünk Gyöngyösre, Emberi erőforrás gazdálkodásból vizsgázni. Kár lett volna kihagyni ezt a vizsgát, remélem a jegyem is majd ezt sugározza! :D Ez az első vizsgám a 3. ciklusban, ciki, de nem volt kedvem, motivációm a vizsgákhoz, viszont most valahogy megszállt az ihlet, meglátjuk meddig tart a lendület.

2010. március 6., szombat

Elment az eszem...

A héten, azon kivül, hogy nem csináltam semmit, rájöttem, hogy nem vagyok normális, mondjuk ezt eddig is tudtam. :)

Bejelentkeztem 4 főiskola vizsgára áprilisra, 3 szombati napomat fogja elvenni, mert egyik nap kettőből megyek. Jah, hogy mikor fogok felkészülni rá, fogalmam sincs. ;)
Nem mellesleg most várható a mellékállásnál is meló, szóval, szóljatok nyugodtan, hogy ha szerintetek normális vagyok...
Ja, és jön a húsvét, és remélhetőleg ez a bolt forgalmán is látszani fog... hú, megyek is bökök pár xszemet és elgondolkozom azon, hogy hétfőn a pszichiátrián kéne kezdenem... bár, ha belegondolok, a diliházra hasonlít néha a rendelő recepciója. Pénteken fél 9-től 11 -ig WC-re nem tudtunk elmenni, mert hirtelen annyi ember jött időpontért, meg a rendelésekre, hogy nem győztük a kollégámmal, jah, hogy közben a telefon is csörgött egyfolytában? Kit érdekel! Egy ideig bírtam cérnával, aztán a végén nem vettem már fel, sorry, minden betegtől, de egyszerűen nem lehetett bírni.

Madáretetős kép


És íme a madáretetős kép, ami a Keresztszemes Magazin idei márciusi számában már megjelent. :D

Én már láttam belőle részleteket ősszel, és megkérdeztem a tervezőtől, hogy szeretném elkérni a mintát. Természetesen nem adta, hanem mondta, hogy keressem meg Macsit, a Magazin főszerkesztőjét, és kérjem el tőle. Szerencsére időben lecsaptam a mintára, így megkaptam, és a Magazinba én készíthettem el. Tegnap kaptam meg bekeretezve, és nekem nagyon-nagyon tetszik.