2010. szeptember 25., szombat

Hú, de régen voltam errefelé

Hát igen, 2 hónapja.... nagyon begyorsultak az események, és nem nagyon van időm írni, mondjuk sokat vagyok gép előtt, de akkor teljesen más miatt.

Gyors rövid helyzet jelentés:
Mobiltelefonos ügyet sínre tettük, augusztus közepén, elküldtem a panaszlevelemet, amire a mai napig csak egy pár soros választ kaptam, azt is egy bizonyos figyelmeztető levél után, hogy felülvizsgálat alatt van az ügyem. A nem vitatott részt természetesen elutaltam a cégnek, a 15 ezer forintot, amit vitatok nem. Most várom a hivatalos levelüket.

Eszperantó nyelvvizsga volt a múlt héten. Szóbelin sikerült elcsúsznom valószínűleg, mert kizárt dolog, hogy a nyelvi laboron összeszedtem 14 pontot, hogy meg legyen a minimum. Ez van, legközelebb már csak jövőre próbálkozom. Írásbelin még reménykedek, viszont ma volt egy szörnyű álmom, megálmodtam a pontszámaimat, amik elég siralmasak voltak, szóval nagyon reménykedem, hogy ez csak egy rémálom volt. ;)

Megkezdődött az iskola is, kinek így, kinek úgy... Pityu fiamnak "nagyon tetszett" a 11. évfolyam, így megismétli azt, Miki elkezdte a 10. évfolyamot, ami neki az első igazi gimnáziumi év lesz. Most jövő héten keresek neki egy angol tanárt itt helyben, mert szeretne nyelvvizsgázni tavasszal. Bea 3.osztályos lett, írják a dogákat, nem remekel, de nem vészesek az eredmények.
Én a főiskolával szívok, sok van még hátra, egyre merészebb ötletnek tartom, hogy sikerüljön a decemberi államvizsga, de ha nem jön össze, akkor a jövő júniusi tutira meg lesz.
Hímzés és kötés terén nagyon "csehül" állok, pedig vannak pénzes melók is most... még szerencse, hogy kötni tudok "vakon", így amikor tanulok, tudok kötni is. :D És persze vannak más apró melók is, szóval, aki azt mondja, hogy unatkozom, körbe nevetem.

2 megjegyzés:

*kateee írta...

épp reggel jártam itt, hogy milyen régen régen írtál már :D
És épp tegnap iratkoztam be egy angol nyelvtanfolyásra... szerintem elérhető áron... Eredetileg a cég Püspökladányi illetőségű, de már Pesten laknak így nem tudom arrafelé vannak e tanfolyamaik... szóbeli Origó.rigó utcai, Írásbeli Dexam államilag elismert egynyelvű ezért sokkal könyebb, mint a rigós... és állítólag 95%-os a sikerarány... adjak telszámot? fiad érdekli esetleg?

Zsuzsa írta...

Köszi, Kateee. Az iskolában az Euroexam nyelvvizsgát preferálják, és az osztálytársai is arra fognak menni, velük szeretne vizsgázni. És szerintem az iskola is erre a nyelvvizsgára készíti fel őket. Találtam egy tanárt, már csak fel kell vele venni a kapcsolatot (félig már megtörtént, beszéltem vele), csak a Mikinek kéne egyeztetni vele időpontot.