2011. szeptember 2., péntek

Hímzés és kötés

A júniusi záróvizsga után PIHENTEM, így nagy betűkkel, no meg készülök a jövő szombati nyelvvizsgámra. Munkahelyi változások is vannak, reményeim szerint 2 hét múlva minden helyére rázódik, és akkor I am happy! :)
Addig tanulás és háztartás mellett hímezek és kötök.
Kötök egy gyönyörűséges pulcsit, a facebook-on keresett egy tervezőnő tesztkötőket még a nyár elején. Arról a teszt kötésről lemaradtam, pedig az a minta is nagyon tetszett, dehát az államvizsga épp akkor volt. A mintát azóta megvettem a Barkafonal boltból.
A következő tesztkötésre viszont jelentkeztem, és lassan elkészül a pulcsi, már csak a 2. ujja hiányzik.
Íme a tegnap este elkészült háta a pulcsinak:


Ha új mintákat szeretnétek venni, vagy részt akartok venni ilyen tesztkötésen, akkor nézeldjetek Kutas Ági honlapján, ott vannak az eddigi elkészült művek, illetve ott is meghirdeti a tesztkötéseket. Ami a legjobb, legalábbis nekem, hogy teljesen magyar nyelvű ez a része a honlapnak. :)

A kis légypiszokra is tettem egy kicsit, azzal most komoly tervem van, mert ha a mostani tempóval haladok, akkor tutira még az unokámnak sem lesz készen. ;) Úgy tervezem, hogy ennek a haladásáról részenként fogok felrakni képet, most is felrakom, de csak azért, hogy látható legyen, hogy csináltam én VALAMIT, de édes keveset. ;)

2 megjegyzés:

Főkolomp írta...

Csak így tovább, Zsuzsikám!!!!

Zsuzsa írta...

Köszi, Druszám! :D