2011. június 17., péntek

Agyament történet - 4 nappal az Államvizsgám előtt :D

Azt hiszem nálam itt a vég... a mai nap után elgondolkozom, hogy mi lesz velem kedden.
egy-két mai humoros történetet leírok, akit nem érdekel, ugorja át!

1. recepción dolgozom, valakit épp beregisztráltam. Szokásom, hogy amíg valakit beírok a rendelésre, közben felveszem a telefont, ha csörög. Most is csörgött a telefon, mikor regisztráltam, de most NEM VETTEM FEL a telefont, de úgy vettem, hogy igen, és teljesen természetesen megszólaltam, hogy "Tessék recepció, jó napot kívánok!". Kolléganőm rám nézett, és megkérdezte, hogy esetleg a kagylót nem akarom-e felvenni!

2. Van egy doktornő, akit úgy hívnak, hogy dr. Fehér. Beteg kérdezi, hogy a bőrgyógyászaton ugye a Fehér dr-nő van, válasz: "Igen, a Fekete drnő". Nem röhögtem, á dehogy.

3. Beírtam egy 5 éves gyereket az ortopédiára, időpontot adtam neki. Következő beteg 80 éves volt, de elfelejtettem kilépni az 5 éves gyerek adatlapjáról, és beírtam a 80 éves helyett az 5 évest a Belgyógyászatra.

4. Tegnap vett a férjem egy tábla szalonnát, már tegnap is azt néztem, miért hozott húst, nem férünk a hűtőben. Ma felhívtam a férjemet, hogy akkor a tegnap hozott húsból mit készítsek. Kérdezi a férjem, milyen húsból? Hát abból, amit tegnap vettél, férjem közölte, hogy nem vagyok normális. Hazajöttem, és megnéztem a "hust", ami naná, hogy a tábla szalonna volt.

De sebaj, ha hülye is vagyok, legalább már széppé tettem magam, szerdán voltam kozmetikusnál, ma meg fodrásznál, szóval én már "kész" vagyok!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Ez jó volt:))) Akkor nem csak én vagyok ilyen agyament:)))

Névtelen írta...

:-DDDDDDDDDDD
Zsuzsikámdrága,ez nagyon vicces volt!
Természetesen én is ilyen hibbant vagyok,egy példát írok,ok?
Reggeli kávét készítem,természetesen sötétben,félkómásan.Completával iszom,lapátoltam bele a dobozból....pár perc múlva rájöttem miért nincs benne csak kávé.A kanál feje fordítva volt:-)
Lassan 5 év elmúltával megérünk rá,hogy a két öregembert meghímezzük SAL-ban:-D