2009. július 12., vasárnap

Az elmúlt 2 hét haladásai

Múlt héten írtam pár sort, és egy merész, rossz gombnyomással, ki is töröltem, pedig csak menteni akartam a szöveget, még 1x meg nem volt időm megírni. VÉgülis az volt benne, hogy fotók nem voltak akkor, mert nem haladtam munkáimmal, most sem nagyon, de most tudok feltenni egy-két darabkát, haladást. Csinálom a titkos projektjeimet is, azok is haladnak, csakhát azokból meg nem rakhatok fel fotókat. :D :)


Július 1-től 4 órásként dolgozom a helyi rendelőintézetben, mellette meg vizsgára készültem, tegnap voltam a fősulin, és az utolsó vizsgámat a 2. ciklusból letettem, még egy vállalati gyakorlat leadás van hátra, és irány a 3. ciklus, nagyon remélem, hogy szeptember közepéig ez lezárul, mert ha nem, akkor nagy bajban leszek, és 4 év főiskolás évem megy kárba.


No és akkor a képek:


1 kép (bal felső sarok): Bea lányom pulcsijának a háta, már a fele készen van.


2. kép (bal alsó sarok): horszkópos kis kép, Rák lesz belőle, aztán majd még eldöntöm, hogy képeslapba rakom, vagy kis képecske lesz, vagy pohár alátét.


3.-4. kép a falvédőm haladása, "sajnos" már egy fotóra nem fér rá, a felső képen a teljesen kész rész is rajta van, az alsón meg a haladgatásom.


4 megjegyzés:

Tündérke írta...

Szépen haladsz :-)
Elismerésem a népi hímzésért, nekem az túl monoton...

Zsuzsa írta...

Köszi, Tündérke! :)
Hát a népi hímzéssel én is játszom, hogy ne legyen túl monoton.

Cinella írta...

Szia! Nézz be hozzám, egy kis játékra!

Főkolomp írta...

Szia Zsuzsa! Én vagyok, aki hétfőn beszaladtam hozzád a vásznakért!
Gyönyörű a falvédőd!!!! Kíváncsian várom a kész állapotot. És kitartást hozzá, mert valóban unalmas tud lenni egy ilyen munka!