2010. április 27., kedd

Elhavazva - tavasszal

Ígértem képek állását, meg hogy majd írok, meg... egyelőre csak egy rövid kommentet tudok írni, mindjárt indul a napom... Képeket a hétvégén mindenképpen hozok, mert remélhetőleg akkor már 2 kész művet tudok mutatni (nem is vagyok naív... :D :D) és a baba köszöntő rész állását is jövök megmutatni.
Az áprilisi 4 vizsgámból 3 eredményét tudom, ezek 2 db négyes és 1 db ötös, a negyediknek meg már nagyon várom az eredményét, remélem a héten az is meg lesz.

Kryx!
Köszönöm, be fogok nézni hozzád, illetve fél perc erejéig már megtettem, de időm egyenlő a nullával, ezért nem reagáltam még a bejegyzésedre, bocsánat.

Ma például munka után, esti hímzés előtt eszperantó leckét fogok csinálni holnapra, hát hogy nem leszek kész, azt már most tudom, de legalább valamicskét csinálgatok. ;) Szép hosszú napom lesz a szerdai is, mert reggel el a melóba, 5-től (de csak fél 6-ra érek oda) eszperantó tanfolyam 20 óráig, utána meg még valahogy haza kéne érni, ez kb este negyed 10 lesz. Már én is azt mondom, hogy nem vagyok normális!!! Ja, és bejelentkeztem a nyelvvizsgára júniusra, jövő héten be is fizetem, kaptam a szüleimtől egy kis segítséget. Igaz arról volt szó, hogy majd ha meg lesz a nyelvvizsga, akkor fizetnek, de most megszorultunk... szóval most kaptam pénzt, de visszaadom jövő hónapban, hogy tényleg csak akkor kapjam meg, ha sikerült a vizsga. Ha nem sikerül, akkor az elég drága "mulatság" lenne, szóval május 2. hetétől mindent bele nyelv lesz, azért csak akkortól, mert május 8-án és 9-én még fősulis vizsgák vannak. No, ezért mondtam, hogy nem vagyok normális!!!

1 megjegyzés:

badicseva írta...

Szia Zsuzsa!
Hiányzol a tanyáról, de ott is szorítunk Neked! Vigyázz magadra! Azért mindent bele, a nyelvvizsga sikerülni fog!!!! ÉN n is megcsináltam, de ennek már 11 éve.
Üdv! Badicsné Éva