2009. június 27., szombat

Ezen a héten készítettem...

Arra gondoltam, hogy ezentúl hetente megmutatom mikkel foglalkoztam adott héten. Ezt már többször gondoltam, le is írtam, hogy na most, majd... de mindig elmaradt, remélem most sikerül majd betartanom ezt a tervemet.


1. falvédő... már elkészítettem a párna változatát a Keresztszemes Magazinba, most a falvédőjét készítem, de ráérősen, mert ennek most nincs határideje.


2. Elkezdtem egy sorozatot, betűket fogok hímezni, hogy mire fogom felhasználni, még nem tudom. Ez is KM-ből van, a tavaly júniusiban indult a sorozat.
3. Úgy látszik Keresztszemes Magazin rabja vagyok... ugyanis a kék terítőt is én készítettem a KM-be, de ügyesen fényképezték, és a félkész munka úgy néz ki, mintha készen lenne, pedig, még csak most álltam neki befejezni. :)
4. bal alsó sarokba látható a kötésem... már 4 éve nem volt kötőtű a kezemben, de ahogy olvasom a különböző blogokat, mindenki a kötéseiről beszél, ír, így kedvet kaptam, és az itthon található 45 dkg fehér fonalat gyorsan felhasználom, és kötök lánykámnak egy kis pulcsit.
5. És igen, megint egy KM-es mű. :D :) Ez a Magazinos RR egyik darabja, amit case-Zsuzsinak készítettem, és hétfőn már küldöm is haza a kész terítőjét.



1 megjegyzés:

N. Adri írta...

Szia!

Szépek a munkáid! Majd nézz be a blogomra, amikor lesz időd!