2009. június 4., csütörtök

De jó, vannak kommentek a 3 napja írtamra... máris jobb kedvem van. :)
Új időszámítást kezdtem (kb századszorra), de most ez hátha bejön.
Nagyon beosztom az időmet, ennyire még soha nem osztottam be, most 2 napja megy is, majd meglátom mi lesz ebből.
Óránként váltom, hogy épp mit csinálok, így nem tudok elbarangolni itt a neten, illetve eltudok, de akkor nem haladok egyáltalán a gépes munkával, tanulnivalóval, szóval muszáj lesz betartanom ezt a beosztást, legalábbis ebben a hónapban, aztán majd meglátjuk mit hoz a július, mert nagyon szeretnék elmenni dolgozni, fix pénzért, dehát még csak a keresgetés fázisában vagyok.
Ezzel az óránkénti váltással elértem, hogy a hímzéssel elkezdtem haladni, hogy mik vannak!?!?!?
Ma befejeztem a dupla RR-ből Alexa egyik anyagát, a virágosat. Nagyon haladós volt.
Naná, hogy mást is csinálok párhuzamosan mellette, de van olyan, amit nem merek feltenni, hogy hol tartok, mert hát megrendelésre készül, és már ezer éve készen kéne lennem, és nem lenne jó, ha véletlenül erre járna a tulaja... szóval azt majd csak akkor teszem, fel, ha készen leszek.
Az RR-ek mellett csinálok mást is, falvédőt például, meg horoszkópos képeket, azokról hozok képeket majd. Ezeket is beosztottam, hogy ne unjam meg, és mindig csak egy kicsit hímezek, hogy mindegyikkel haladjak.
Ma az elmaradt hímzésem lesz soron este... most még az Üzleti tervet készítem, aminek mára kellett volna készen lennie, készen is lesz, de akinek el kell küldenem, valószínűleg csak holnap fogja látni a mail-jei között. Ez az üzleti terv még az OKJ-s tanfolyamom befejezéséhez kell, hogy esetleg, netán bekerülhessek egy féléves távmunkás, tanuló projektbe. Az a baj, hogy a 10 férőhelyre 17-en pályázunk.

3 megjegyzés:

N. Adri írta...

Szia Zsuzsa! Én is rendszeres olvasód lettem. :-) Valami ilyesmi időbeosztás rám is rám férne, mert én meg pont, hogy a neten lógom el az időmet, már amikor tehetem, ahelyett, hogy hímeznék. De hiába, a Végzetúr rabul ejtett. :-) Sok sikert a munkakereséshez!

judit.6 írta...

Nagyon szép lesz Alex kendője. Én ha emlékem nem csal a tied alattit hímztem.

Időbeosztás. Hát az van, csak sosem tartom be.

Te figyi, emlékeim szerint patkány nagyon nem votl alex képei között. :) :) Bár én is hüle vok bioszból. A méhecskés résznél vesztettem el a fonalat..... potyogtak is a gyerekek... :)

Zsuzsa írta...

Judit.6!
Oké, egyes bioszból, Nekem. ;)
patkány... hehe.Benyomtam a fordítós oldalamon a "badger" szót, és lám kiadta, hogy BORZ. Szóval, erről ennyit, azt hímezem most! :D