2010. szeptember 25., szombat

Hú, de régen voltam errefelé

Hát igen, 2 hónapja.... nagyon begyorsultak az események, és nem nagyon van időm írni, mondjuk sokat vagyok gép előtt, de akkor teljesen más miatt.

Gyors rövid helyzet jelentés:
Mobiltelefonos ügyet sínre tettük, augusztus közepén, elküldtem a panaszlevelemet, amire a mai napig csak egy pár soros választ kaptam, azt is egy bizonyos figyelmeztető levél után, hogy felülvizsgálat alatt van az ügyem. A nem vitatott részt természetesen elutaltam a cégnek, a 15 ezer forintot, amit vitatok nem. Most várom a hivatalos levelüket.

Eszperantó nyelvvizsga volt a múlt héten. Szóbelin sikerült elcsúsznom valószínűleg, mert kizárt dolog, hogy a nyelvi laboron összeszedtem 14 pontot, hogy meg legyen a minimum. Ez van, legközelebb már csak jövőre próbálkozom. Írásbelin még reménykedek, viszont ma volt egy szörnyű álmom, megálmodtam a pontszámaimat, amik elég siralmasak voltak, szóval nagyon reménykedem, hogy ez csak egy rémálom volt. ;)

Megkezdődött az iskola is, kinek így, kinek úgy... Pityu fiamnak "nagyon tetszett" a 11. évfolyam, így megismétli azt, Miki elkezdte a 10. évfolyamot, ami neki az első igazi gimnáziumi év lesz. Most jövő héten keresek neki egy angol tanárt itt helyben, mert szeretne nyelvvizsgázni tavasszal. Bea 3.osztályos lett, írják a dogákat, nem remekel, de nem vészesek az eredmények.
Én a főiskolával szívok, sok van még hátra, egyre merészebb ötletnek tartom, hogy sikerüljön a decemberi államvizsga, de ha nem jön össze, akkor a jövő júniusi tutira meg lesz.
Hímzés és kötés terén nagyon "csehül" állok, pedig vannak pénzes melók is most... még szerencse, hogy kötni tudok "vakon", így amikor tanulok, tudok kötni is. :D És persze vannak más apró melók is, szóval, aki azt mondja, hogy unatkozom, körbe nevetem.