2009. június 27., szombat

Ezen a héten készítettem...

Arra gondoltam, hogy ezentúl hetente megmutatom mikkel foglalkoztam adott héten. Ezt már többször gondoltam, le is írtam, hogy na most, majd... de mindig elmaradt, remélem most sikerül majd betartanom ezt a tervemet.


1. falvédő... már elkészítettem a párna változatát a Keresztszemes Magazinba, most a falvédőjét készítem, de ráérősen, mert ennek most nincs határideje.


2. Elkezdtem egy sorozatot, betűket fogok hímezni, hogy mire fogom felhasználni, még nem tudom. Ez is KM-ből van, a tavaly júniusiban indult a sorozat.
3. Úgy látszik Keresztszemes Magazin rabja vagyok... ugyanis a kék terítőt is én készítettem a KM-be, de ügyesen fényképezték, és a félkész munka úgy néz ki, mintha készen lenne, pedig, még csak most álltam neki befejezni. :)
4. bal alsó sarokba látható a kötésem... már 4 éve nem volt kötőtű a kezemben, de ahogy olvasom a különböző blogokat, mindenki a kötéseiről beszél, ír, így kedvet kaptam, és az itthon található 45 dkg fehér fonalat gyorsan felhasználom, és kötök lánykámnak egy kis pulcsit.
5. És igen, megint egy KM-es mű. :D :) Ez a Magazinos RR egyik darabja, amit case-Zsuzsinak készítettem, és hétfőn már küldöm is haza a kész terítőjét.



2009. június 18., csütörtök

Játék! :D

Még sosem hívtak játékra, bár több blogon láttam, hogy különböző játékok mennek, az egyikkel most megtalált judit.6, és játékra hívott!



A játékszabályok:

- Mondjunk el magunkról 6 NEM túl lényeges dolgot, amit kedvelünk.

- Említsük meg linkkel, aki játékra hívott minket.- Válasszunk 6 blogolós társat, akinek továbbadjuk a játékot.



1. Szeretek egyszerre 1000 dolgot csinálni, például hímezni, vagy kötni, és közben netezni, tv-t hallgatva, és ne adj isten még telefonon is leszervezni kis családom életét.

2. Szeretek és tudok aludni a nap bármelyik szakában, így jár az, aki éjjeli bagoly.

3. Szeretek emberekkel beszélgetni egy bizonyos ideig, aztán próbálok kihátrálni, amikor már túl hosszúra nyúlik a társalgás.

4. Van most egy süti, amit nagyon szeretek sütni, hamar elkészül, és ezt végre mind3 gyerekem szereti.

5. Szeretek a Balcsin nyaralni, nekem nem hiányzik a külföldi tenger, elég a "Magyar"-tenger, kis gyerekkorom óta imádok itt nyaralni, évente minimum 2 hetet.

6. Szeretek a neten böngészni, kapcsolatot teremteni.



Hirtelen ennyi jutott eszembe, és akiknek tovább adnám a staféta botot:

Krisz85, Judit26(Judit1978); Tündérke; Kismolly; Gwen; case-Zsuzsi
Köszi, Judit a lehetőséget, egy kicsit megdolgoztattál. :D
A PIF játék is jó, de most abban nem játszanék, majd egyszer, valamikor a következő 30 évben...

2009. június 7., vasárnap

Gyerekeim


Csináltam pár képet a gyerekekről, ajándéknak szánom, holnap megyek kinyomtattatni, keddre készen kell lennem vele! ;)


Bal oldalon van Miki, a széken ül Pityu, a 16 éves nagyfiam, az ő ölében ül Bea.

2009. június 5., péntek

Blog-láz


Tetszik, hogy mindenki belevágott a blogozásba. :D

Felrakom a dupla rr-ből Alex virágos anyagáról, amit én csináltam, tegnap már írtam, hogy tegnap lettem készen vele. Bal felső sarokban, a rózsaszín virág az én művem.

Most csinálom, csinálnám a 2. adagját az rr-nek, egy patkány, azt hiszem - bioszból nagyon hülye vagyok, csak az a baj, hogy egyet bökök, 2 percet alszom közbe. Lehet, hogy le kéne feküdni, aludni?

Holnap Gyöngyösre megyek fősulis társakkal talira!

2009. június 4., csütörtök

De jó, vannak kommentek a 3 napja írtamra... máris jobb kedvem van. :)
Új időszámítást kezdtem (kb századszorra), de most ez hátha bejön.
Nagyon beosztom az időmet, ennyire még soha nem osztottam be, most 2 napja megy is, majd meglátom mi lesz ebből.
Óránként váltom, hogy épp mit csinálok, így nem tudok elbarangolni itt a neten, illetve eltudok, de akkor nem haladok egyáltalán a gépes munkával, tanulnivalóval, szóval muszáj lesz betartanom ezt a beosztást, legalábbis ebben a hónapban, aztán majd meglátjuk mit hoz a július, mert nagyon szeretnék elmenni dolgozni, fix pénzért, dehát még csak a keresgetés fázisában vagyok.
Ezzel az óránkénti váltással elértem, hogy a hímzéssel elkezdtem haladni, hogy mik vannak!?!?!?
Ma befejeztem a dupla RR-ből Alexa egyik anyagát, a virágosat. Nagyon haladós volt.
Naná, hogy mást is csinálok párhuzamosan mellette, de van olyan, amit nem merek feltenni, hogy hol tartok, mert hát megrendelésre készül, és már ezer éve készen kéne lennem, és nem lenne jó, ha véletlenül erre járna a tulaja... szóval azt majd csak akkor teszem, fel, ha készen leszek.
Az RR-ek mellett csinálok mást is, falvédőt például, meg horoszkópos képeket, azokról hozok képeket majd. Ezeket is beosztottam, hogy ne unjam meg, és mindig csak egy kicsit hímezek, hogy mindegyikkel haladjak.
Ma az elmaradt hímzésem lesz soron este... most még az Üzleti tervet készítem, aminek mára kellett volna készen lennie, készen is lesz, de akinek el kell küldenem, valószínűleg csak holnap fogja látni a mail-jei között. Ez az üzleti terv még az OKJ-s tanfolyamom befejezéséhez kell, hogy esetleg, netán bekerülhessek egy féléves távmunkás, tanuló projektbe. Az a baj, hogy a 10 férőhelyre 17-en pályázunk.

2009. június 2., kedd

Blogozás...

Hogy én mindig elkezdem, de sosem folytatom....
Ma éjjel egy barátnőm szintén ezt jegyezte meg, hogy ősz óta nem is járt a blogja felé. Megnéztem, én sem a sajátom felé.
Pedig hogy belendülök mindig, és sohasem folytatom, de most hátha... túl vagyok egy komoly megmérettetésen, hátha most beindulok a blogírásban, és a hímzésben is. A hímzés is kimaradt az utóbbi hetekben az életemből, na de most. De mintha ezt már többször mondtam volna az elmúlt időszakban.
Meglátom, legközelebb mikor járok erre, és leginkább mikor rakok fel képet elkészült vagy készülőben lévő munkáról.
Júniusra nagy terveim vannak, majd kiderül, mi lesz belőle.